第一次帮衬呢间既外卖,谂住早少少系openrice落定柯打,等餐厅有时间预备,点知11点落定13:15取餐去到果时都系要等,而且系个待应好似好惊讶咁问:「你咁早落餐既,我地放埋左一边张单,忙紧忘记左」我听完都有点唔知讲咩好,做人唔驶咁坦白既,礼貌讲句「得即刻帮你跟返」就掂架啦~ 好彩后尾个待应都有讲返唔好意思,同埋厨房即刻跟返张单,唔系等太耐就拎到餐讲返个外卖《沙爹牛肉公仔面》配《3.6牛乳火腿奄列、丹麦多士》及《热奶茶》由于好肚饿,同埋惊加左汤后个公仔面会稔哂,所以直接无加汤食,变沙嗲牛肉捞公仔面,都好好食啊,个沙嗲汁有茶餐厅水准奄列就唔系太食得出个牛乳嘅味道,不过个颜色好金黄,卖相唔错嘅!而杯奶茶就都OK,见餐厅系用植物性嘅淡奶,有别于一般茶餐厅用黑白牌淡奶,呢度嘅奶茶冇咁浓奶味,但系茶奶比例配合得唔错$37既价钱我觉得都抵食既!

$37既价钱我觉得都抵食既!
沙爹牛肉面
外卖自取