2023-08-21
店名原意为「海边的露台」 既Terrace in Seaside系沙田开新分店,全店柑橘树布置系成层都系电器铺既新城市广场特别Eye-catching!Aqua-bomb 水样奶昔 $58 🤩🤩🤩🤩🤩好多人都推介济洲柑橘🍊乳酪饮品,但打开Menu见到呢杯用浅蓝色作为主调、卖相吸引既特饮,当堂心思思Order一杯试几啖。第一啖感觉非常清甜,浓浓既香蕉味,Creamy得黎又唔会太甜,对于好怕重甜既人一D都唔洗慎入!和牛牛肝菌千层面 $82 🤩🤩🤩🤩牛肝菌味好出,每层都有D鲜味和牛肉粒,足料!不过可能系我唔好彩,呢次牛筋部位比较多,食落都几有「口感」,不过整体都算系水准以上。Lotus 焦糖窝夫 $88 🤩🤩🤩🤩第一样要赞就系份量好足!第二样要赞就系窝夫焦糖香味重得黎重脆脆地,外脆内软,唔会一擗擗!唯一鸡蛋里挑骨头就系焦糖有少少分得唔匀,有几啖食落太甜。
Aqua-bomb 水样奶昔 $58 🤩🤩🤩🤩🤩
和牛牛肝菌千层面 $82 🤩🤩🤩🤩