肉肉大米登陆香港啦🤩!餐厅特色系现煎日式汉堡排👨🏻‍🍳同新鲜现煮米饭🍚,牛肉🥩、米饭🌾同新鲜鸡蛋🥚都系使用日本产🇯🇵。套餐会包咗白饭、蚬肉味噌汤同西兰花,呢三样都可以免费添加㗎😋!开放式吧枱座位可以望到煎汉堡扒嘅过程,望住煎到金黄色嘅汉堡扒,真系充满期待呀🤤!呢度店员细心主动,见到我地嘅西兰花食完🥦,会主动问我哋需唔需要添加。枱上放置咗8种酱汁同调味料🥣,包括烧肉酱、洋葱酱、奥罗拉酱、蒜香辣椒酱、日式芥末盐曲、沙茶酱、黄芥末酱以及胡椒盐,可以自由组合出自己喜欢嘅口味💕。🔸蟹肉+芝士+和牛各1 混合汉堡套餐 $140🔸蟹肉x1+ 和牛x2 混合汉堡套餐 $125✨和牛汉堡和牛用上日本九州产A5黑毛和牛同美国牛肉混合而成,汉堡系铁板上烧到两边焦香,就咁食已经好Juicy!配上日本生食鸡蛋同酱油一齐食,浓郁嘅蛋香令汉堡更加美味!✨芝士汉堡呢款真系邪恶又美味!汉堡烤好之后先铺上一块厚厚嘅车打芝士片,然后店员会喺我哋面前即时刨下超多新鲜芝士碎喺上面!啖啖浓厚嘅双重「芝」味呀!✨蟹肉汉堡👧🏻最钟意期间限定嘅蟹肉汉堡!汉堡上面层紫苏叶加咗萝卜蓉同松叶蟹,店员加入柚子醋落去煮,酸酸甜甜令汉堡加添清新嘅

🔸蟹肉+芝士+和牛各1 混合汉堡套餐 $140
🔸蟹肉x1+ 和牛x2 混合汉堡套餐 $125

✨和牛汉堡

✨芝士汉堡

✨蟹肉汉堡
👧🏻最钟意期间限定嘅蟹肉汉堡!汉堡上面层紫苏叶加咗萝卜蓉同松叶蟹,店员加入柚子醋落去煮,酸酸甜甜令汉堡加添清新嘅感觉,食起上嚟冇咁腻。松叶蟹肉新鲜鲜甜,食完令人好满足阿。
2024-11-13