招聘中
薪金面议
25天前
2022-10-26 302 浏览
呢晚去咗沙田医肚,新城市广场嘅餐厅又多人等得耐又唔平相信好多人都知,我同朋友决定过隔离伟华商场揾食,见到呢间台湾嘢平平地又唔使等位,即刻入去试下!三杯蜜汁烤鸡排汤面个面系台式拉面质地,有几条生菜同少少肉燥喺面,鸡排系分开上,好大块同埋啖啖肉,鸡皮烤到焦香,鸡肉唔柴几嫩仲有蜜味,唔错麻辣鸭血肉燥宽粉朋友嗌咗鸭血宽粉,我未影得切相佢已经食咗几啖🤣都有5,6旧鸭血,几嫩滑又唔腥,不过就唔多肉燥,个汤麻辣得嚟香同鲜,唔系死辣,宽粉唔算系好粗𠮶只,易d咬同吞芙香苹果茶,日本焙茶Set包咗樽装冷泡茶,苹果茶有苹果香味,少少清甜,焙茶清得嚟唔苦,个樽几靓,可惜樽盖好似有少少漏,未必可以重用夜晚可以喺沙田火车站附近唔使等食到餐70蚊有找食得饱包嘢饮又几好食嘅饭,抵到烂啦!#foodie #沙田美食 #hkig #hkfoodieblogger #hongkonger #foodblogger