2022-12-08 620 浏览
早几日晏昼去左沙田shopping👫🏻 行左成日,谂住食埋晚饭先归家,点知间间餐厅都好多人,反而呢间餐厅唔洗排队,所以就入左去坐。入到去先知原来系pet-friendly🐾既餐厅。虽然我无养小动物,但都唔抗拒同宠物系同一个空间,个气氛都唔错,狗狗🐶都好乖。粟米蟹肉忌廉汤 ($68)真系人间美味🤩 个汤有好重既忌廉味,劲creamy同超级浓郁,宜家好足料!基本上每一啖都食到粟米同蟹肉。唯一缺点就系贵😂 细细杯既汤要$68 💸全日早餐 ($138)晚餐时段都有All Day Breakfast😂 份量都算多,有炒蛋🥚、烟肉🥓、肠仔、窝夫🧇、烧菠萝🍍、烧蕃茄🍅同炸薯条🍟 味道就正正常常,不过可能个窝夫留到最尾先食,淋哂…煎蛋布里芝士和风烧汁牛肉汉堡包配炸蕃薯条 ($168)我对呢个burger有少少失望,因为我个人唔中意食d好干身既野,而呢个burger入面块牛有少少overcooked,咬落无咩肉汁之余仲鞋鞋地😅 整体黎讲呢个burger偏干🙅🏻‍♀

粟米蟹肉忌廉汤 ($68)

全日早餐 ($138)

煎蛋布里芝士和风烧汁牛肉汉堡包配炸蕃薯条 ($168)