自细就好钟意食豆腐花🌸,那些年都系系街市买到,怀念个种新鲜🌿制造限量豆腐花既感觉,一啖豆腐花夹埋黄💛糖既感觉好正,到而家大左已经好难揾到新鲜整豆腐花既铺头。铺租人工咩都系钱,豆腐花卖得唔贵根本应付唔到现今高昂既铺租💸💸,好少老细会再放❤️心机呢个式微既行业,下一代再食到一碗新鲜豆腐花既机会越来越少😑平时经开见到呢间野都唔知佢想卖咩,今日早出门口 经开八下佢做咩,佢系卖新鲜豆腐花豆浆,又唔系贵十几蚊帮衬左佢支原味少甜豆浆🥛店员好有礼貌落力sale标榜每日师傅新鲜做无添加无防腐剂,饮完要摆雪柜❄️,唔饮摆雪柜可以保存两日。即开饮落有惊喜,唔知系天气热🔥既关系定咩?豆浆有豆味 味道同豆味感觉上系好过平时超市买既豆浆无添加无防腐剂抵赞👍放心比屋企大小姐二小姐饮用👩‍👧‍👧小店师傅想同你讲加油呀💪💪💪坚持✊🏻落去我撑你🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️

即开饮落有惊喜,唔知系天气热🔥既关系定咩?
豆浆有豆味 味道同豆味感觉上系好过平时超市买既豆浆
无添加无防腐剂抵赞👍
放心比屋企大小姐二小姐饮用👩‍👧‍👧
小店师傅想同你讲加油呀💪💪💪坚持✊🏻落去
我撑你🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️
2022-09-19
$15 (早餐)