2023-10-13 105 浏览
沙田区任饮任食火锅真系唔多,二锅头踩到入嚟开分店,好事👏🏻,起码多个选择,套餐分3个价钱,选咗最贵𠮶款,已包齐各款牛肉,而且收费$3XX,价钱合理 ☆二锅头惹味鸡煲🐔酱汁系鸡煲灵魂,即使只鸡几好食都假,平心而论,色香味完全欠奉,加上鸡嚡,唔合格👎🏻☆牛肉🐮几多款式选择,但好食只有澳洲M6和牛和安格斯小牛排,其他牛肉口感竟然差唔多,有D望落油花唔错,但口感偏嚡,属于好睇唔好食🤷🏻‍♀️🟤顶级安格斯牛 🟣安格斯牛小排🔵美国极黑和牛🟢安格斯牛颈脊🟡澳洲 M6 和牛☆火锅配料🍲白鳝片、水鱿、海虾、帆立贝、青口、蚬、鲩鱼腩等……仲有好多配料未能尽录,但我两条友试唔到咁多,有写𠮶D就有点,唔知点解大部份连锁火锅放题,D白鳝都系唔爽,呢间也不例外,虾新鲜🤤,蚬鲜甜,墨鱼滑🆗️,水饺云吞🆗️☆饮品🥤多款罐装及支装饮品😊☆雪糕柜🍦冇乜诚意,只有两款口POTONG雪条,黑糯米雪条好食👍🏻☘️成晚冇乜边样印象深刻,CP值一般

☆二锅头惹味鸡煲🐔

火锅配料🍲

☆饮品🥤
多款罐装及支装饮品😊

☆雪糕柜🍦
冇乜诚意,只有两款口POTONG雪条,黑糯米雪条好食👍🏻

☘️成晚冇乜边样印象深刻,CP值一般
2023-07-14