行行下落大雨,想揾个近又室内嘅地方食野,好彩沙田有apps可以预早拎票,我地到个阵仲可以补枱😛牛肉寿喜烧乌冬 $102岩岩来嘅时候,牛肉仲好生要浸下先食,大概有5-6块,欣赏佢个汤底有传统甜甜地嘅味道,配埋大葱乌冬好正❤️如果整到佢个汤底,自己返屋企整都好易,仲可以买高级啲嘅牛肉😂鹿儿岛和牛汉堡蛋包饭 $148蛋包饭落左茄汁带酸,蛋有少少唔够滑,重点汉堡都唔juicy有啲硬,作为招牌菜令人有啲失望🥺焦糖布甸芭菲 $68芭菲系佢嘅招牌之一,好彩水准都保持到,cream 有好浓嘅牛奶味,连埋雪糕布甸一齐食口感好正😆总结:暂时佢个芭菲系最好食嘅食物,正餐就正常水平未至于好好食,好似平日会有下午茶价钱会再抵啲,大家如果有时间都不妨一试~评分(5⭐️为最高):环境:⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️如果喜欢我地嘅餐厅食野情报就follow@我地 hkfoodie_90s_couple啦~

牛肉寿喜烧乌冬 $102

鹿儿岛和牛汉堡蛋包饭 $148