新城市广场又有新餐厅喇!呢间curry kingdom 一间系新派咖喱餐厅,亦都系香港首家与新加坡知名百年酱料品牌 Amocan 联手合作研发同提供泰国、新加坡、 印度同埋日本四国咖喱。相当之有特色🤩四款咖喱,每款辣度不同,有五种辣度可以选择,辣同唔辣任君选择!鸡扒沙律$108系印尼出名嘅gado gado沙律,花生酱汁香浓,鸡扒大大件,配料仲有鸡蛋同埋豆卜同埋沙律菜。印度神牛(印度咖喱)$178牛肉大概七成熟,软硬适中恰到好处配上由多种香料组成香味浓郁嘅印度咖喱,再配上滑蛋,入口顺滑。串烧套餐(6串)$138自选嘅六款串烧,配上两种唔同口味嘅咖喱,非常惹味!我就拣咗豚肉波板糖、猪颈肉串、鸡软骨肉棒、鸡肉串、烧秋葵同埋烧茄子,其中最钟意豚肉波板糖,厚切得来肥瘦适中,配上咖喱汁口味更有层次。黄邦邦菊花味梳打,清爽解辣又refresh!!绿邦邦青柠梳打入边配上薄荷叶,同样都系清爽解渴之选~由即日起至 8月31日期间,顾客凡惠顾「咖喱邦」,即可以半价优惠品尝各款特色饮品。另外,「咖喱邦」亦将于此期间发出港币 30元现金券咖喱邦地址:沙田正街 18 号新城市广场 1 期 7 楼 703A 号舖

鸡扒沙律$108

印度神牛(印度咖喱)$178

串烧套餐(6串)$138

黄邦邦
菊花味梳打,清爽解辣又refresh!!

绿邦邦
青柠梳打入边配上薄荷叶,同样都系清爽解渴之选~

咖喱邦