2021-10-06
⭐️茶古道⭐️📍:沙田火车站连城广场3号舖(荃湾 / 旺角 / 中环都有分店)⏰:11:00am-10:00pm💰:人均$50⭕️:现金、八达通-黄金荞麦胚芽黑玉奶茶-💰38🌜今次试咗佢哋嘅新品😍 佢嘅鲜奶非常浓郁 唔系奶精冲出黎 好有味道 唔会太甜 珍珠都比较大粒 唔系细珍珠 而且非常烟韧 好有口感😋 配料好多 加埋都有三分之一杯 最钟意佢落左荞麦胚芽 好有咬口 搅埋一齐饮 每一啖都好滋味🥰加上可以走冰🧊 啱晒我👍🏻👍🏻超推荐呢杯!-岩盐柠檬梳打- 💰34🌜好清新既味道🍃 岩盐再加柠檬好夹 夏天饮一流👍🏻😋唔会好酸 好饮😋🌟近排见到沙田开咗新嘅茶饮店 所以特登去试吓 成间舖头既装修都充满咗日式嘅风格 茶古道系新派的日式茶饮品牌😚同出边既台式饮品店唔同 系香港另类创新的日系茶饮🙈佢地挑选优质茶叶🍃坚持食品质素 每杯人手冲泡调剂 为客人精心研制多元化饮品 令客人得到瞬间的宁静及舒缓👍🏻📌依家茶古道xPowcook合作紧🙈📅推广期由即日起至2022年3月31!凡购买茶古道任何产品 即可以$28加购轻量型手工爆谷 亦可用原价$35单独购买轻量型手工爆谷🍿
📍:沙田火车站连城广场3号舖
(荃湾 / 旺角 / 中环都有分店)
⏰:11:00am-10:00pm
💰:人均$50
⭕️:现金、八达通
-黄金荞麦胚芽黑玉奶茶-💰38
-岩盐柠檬梳打- 💰34
📌依家茶古道xPowcook合作紧🙈
📅推广期由即日起至2022年3月31!