2022-03-18
前排周年纪念,同老公去咗沙田广场,行下行下见到呢间”卤川长”卤味外卖店, 心思思想食,入去睇下有咩卖🥰好多款都有得卖,而且透明玻璃柜摆好哂一盘盘嘅卤味, 亦有预先包装好嘅,任您拣🥳🥳呢间店系日日新鲜制造😍😍完全❌无添加❌防腐剂❌无色素, 即造即日,仲有必试推介-半只口水鸡😍其实除了有川味即食小食外,仲有一开就煮得嘅煮食底料酱, 想喺屋企整,都完全无难度呀, 啱晒我呢啲无饭煮妇😂😂就同老公拣返几款番屋企先我就拣咗卤水猪踭,夫妻肺片,回味肾片同辣椒油😍 卤水猪踭大大只,好入味,口感一流,夫妻肺片,辣辣地, 牛腱牛肚等切片份量十足👍🏻劲有川辣风味,回味肾片,比我想像中辣,而且系慢慢渗出来,肾片够爽口, 够晒风味🥰💕所有食物以胶盒密封包装, 够晒卫生🙆🏻♀️麻辣卤水系列系用上佢哋自家研发麻辣酱汁制作, 四川风味👍🏻👍🏻食物以胶盒密封包装, 方便卫生, 存放方便👍🏻。麻辣卤水系列用上自家研发麻辣酱汁制作, 四川风味🌶, 辣得好过瘾!