2024-07-11 742 浏览
呢晚喺沙田揾咗呢间火锅放题 同朋友嗌咗呢个严选安格斯牛套餐 系打边炉之前可以任食餐厅自家制嘅煲 我哋拣咗佢招牌嘅三款煲试吓😙火焰牛尾煲呢个系必叫之选 有得睇又有得食😋 店员先倒入玫瑰露 再点火后炒两炒 火辣辣嘅牛尾煲就有得食喇🔥 呢个牛尾炆很好腍又好入味黑椒猪手煲一上碟已经闻到好香嘅黑椒味 呢个嘅调味相当刺激 系黑椒嘅辛辣味道🌶️ 猪手都几厚肉 二锅头惹味鸡煲呢个鸡煲我哋嗌咗小辣 但系都唔会辣到食唔到 鸡件部份唔会全部都系骨🐥 即叫即炒几有镬气胡椒猪肚鸡锅食完啲锅之后可以喺九款汤底之中拣一款嚟打边炉🍲 入面都几多猪肚 钟意食内脏嘅朋友一定会钟意呢一个锅底肉类安格斯牛小排 呢一个餐每人都会送呢一个牛小排🐮 除咗呢一个额外送嘅牛小排之外 呢个套餐有嘅牛肉都非常高质素 安格斯封门柳同埋牛板腱都系肥瘦分明 牛肉味都唔错㗎😉 西班牙猪梅肉 猪颈肉同埋纽西兰羊卷肉都系任食🐑 海鲜脆鲩鱼腩 系肥美嘅部位☺️ 白鳝片同埋活海虾都好新鲜🦐 仲有沙白等等嘅海鲜 选择都几多㗎火锅配料除咗外面自助吧嘅食物之外 有部份嘅火锅配料仲可以用QR code落单✍️ 鲜虾云吞 凤城水饺🥟 两款都系虾肉弹牙 仲有鸡公子同埋爽脆

火焰牛尾煲

胡椒猪肚鸡锅

肉类

海鲜

火锅配料
除咗外面自助吧嘅食物之外 有部份嘅火锅配料仲可以用QR code落单✍️ 鲜虾云吞 凤城水饺🥟 两款都系虾肉弹牙 仲有鸡公子同埋爽脆鹅肠 真系打边炉嘅至爱 火锅配料嘅选择都几多元化

饮品
除咗有罐装嘅汽水可以任饮之外 啤酒或者无糖茶都有供应🍵

雪糕
餐厅仲有一个自助雪糕区 有香港制造嘅雪糕同埋脆皮雪条食㗎✌🏻

如果加多少少钱仲可以升级做无限时任食 咁就食得更加自在 又可以同朋友倾多啲计啦🤩