2018-08-15 188 浏览
一直很喜欢英伦风的 Bricklane, 我又是沙田友。知道佢哋新开张,第一时间去试。可能真系新开,人比较多要等位,出餐速度有待改善。点了英伦名菜炸鱼薯条,鱼够硬身,薯条够脆。再来一个建力士批,好好味,牛味突出,唯独是跟餐面包只得一片。好似未够饱,本来想叫个 chicken burger, 谂一谂,都系要了一客烧鸡。顺带一提,呢度点餐系要自己出去买,有人送过黎,不过就冇加一。半只鸡嘅卖相就好一般,一咬落去又有惊喜㖞,多汁到你吾信,哈哈,肉质又恰到好处,但系要等 20 分钟先有得吃。好似其他 Bricklane 冇呢款烧鸡㖞🤔。饮品选择不多,试左自家制水果茶,因为卖相吸引!饮落好 fresh,水果同茶味互相配合,又大樽,索价 $29 好抵啦。
水果茶
2018-08-13