2023-04-25
呢一年我真系爱上咗食串烧(╹◡╹)最近发现屋企附近原来有间bar & restaurant有串烧食!食物饮品性价比高之余,仲有好多款酒饮!而且餐厅环境好靓坐得好舒服完全唔同出面一般嘅串烧店!入面有镖机、桌球玩,同埋有波睇!!!仲要由4pm开到4am,真系好推介大家嚟睇波同夜晚嚟聚下饮嘢!特别推介:✨牛舌 $36/串牛舌厚切,食落牛味几浓,好好食!如果再带多啲油脂香味就更加正!!✨肥牛金菇卷 $28/串肥牛烧到好香好多汁!✨猪颈肉 $25/串好juicy好嫩滑香口!串烧必点之一🤣✨酥炸鱿鱼须 $58店员一上枱提我哋要趁热食~所以我唔敢怠慢,影一影就即刻食!呢个炸物系是日mvp!好香脆好好食!炸粉唔多但可以做到咁脆口,真系好正!!✨水牛芝士条 $40芝士控必叫呀!食个阵拉丝拉到劲远🤣🤣鸡泡鱼干 $58猪大肠 $25/串芝心丸 $25/串翠玉瓜 $16/串台湾肠 $20/串焗蒜蓉杂菜 $40司华力肠 $25/条仲试咗2杯Mocktails~🍹Passion Fizz $58Passion Fruit, Red Tea & Soda个人钟意呢杯多啲,饮落似系好fresh嘅水果茶~甜度适中,好解
食物饮品性价比高之余,仲有好多款酒饮!
而且餐厅环境好靓坐得好舒服
完全唔同出面一般嘅串烧店!
入面有镖机、桌球玩,同埋有波睇!!!
特别推介:
✨牛舌 $36/串
牛舌厚切,食落牛味几浓,好好食!
如果再带多啲油脂香味就更加正!!
✨肥牛金菇卷 $28/串
肥牛烧到好香好多汁!
✨猪颈肉 $25/串
好juicy好嫩滑香口!串烧必点之一🤣
✨酥炸鱿鱼须 $58
店员一上枱提我哋要趁热食~
所以我唔敢怠慢,影一影就即刻食!
呢个炸物系是日mvp!好香脆好好食!
炸粉唔多但可以做到咁脆口,真系好正!!
✨水牛芝士条 $40
翠玉瓜 $16/串
台湾肠 $20/串
焗蒜蓉杂菜 $40
司华力肠 $25/条
仲试咗2杯Mocktails~
🍹Passion Fizz $58
Passion Fruit, Red Tea & Soda
个人钟意呢杯多啲,饮落似系好fresh嘅水果茶~
甜度适中,好解到食串烧嘅腻~
🧉Virgin Colada $58
Pineapple Juice, Coconut, Milk & Cream
呢杯嘅奶味、椰子味较出,唔系好甜
带淡淡嘅菠萝味~
*✨为私心推介!