2024-01-24 434 浏览
天气又转凉翻,所以今日近近地同屋企人黎揾伟华食韩烧之前喺旺角同尖沙咀都食过炑八,所以今次再黎沙田分店都心里有数,知道肉品质素唔错同埋又饱又抵食-黎到发现原来餐厅有同鱿鱼游戏联乘,出咗d套餐同埋有squid game周边产品换,而加食够$500仲有2024年历卡换,好surprise🫶🏻-韩烧又点少得炉边蛋,每次来都起码encore两次炉边蛋refill韩式配菜都无限任添,凉拌芽菜同萝卜我都食咗两碟😂😂😂-睇韩牛既色水就知道系上品肉质,肉质带有大理石花纹,很嫩,入口即溶,入口韩牛油脂香气充满整个口腔😍沾一点点盐吃就超好吃了!大满足-特级牛肋条经特别腌制, 味道惹味得黎带点酱油甜,牛肋骨既份量好多,仲配上大大只红虾,足够2-3个人食一份!必点!-厚切五花腩原条烧,烧至每边金黄后,再剪开烧至香口,包生菜🥬食落清新又满口juicy肉汁-眼阔肚窄既我地仲叫咗溶岩芝士饭,芝士全溶既韩式伴饭好惹味,但烧肉份量好多所以最后我地都外卖咗半个饭翻屋企🤣-米酒一大壶,米味微香带甜,少少微醺状态烧埋棉花糖夹饼食呢餐食得既开心又暖胃又满足☺️餐厅职员好细心,好主动问我地洗唔洗refill炉边蛋同各式前菜,下次会再
天气又转凉翻,所以今日近近地同屋企人黎揾伟华食韩烧
韩式配菜都无限任添,凉拌芽菜同萝卜我都食咗两碟😂😂😂
米酒一大壶,米味微香带甜,少少微醺状态烧埋棉花糖夹饼食
呢餐食得既开心又暖胃又满足☺️餐厅职员好细心,好主动问我地洗唔洗refill炉边蛋同各式前菜,下次会再同屋企人黎食!

芝士熔岩饭
马格利生米酒