今日中秋节吃饭。谂住去食放题唔洗烦。 谁不知入左x店。广告就话三个钟坐低就变左两个钟。。当你一报到即刻计时不是等你坐下才计时,几样都不能计较。但系我点餐,叫左三次鱼生刺身,嚟左一次之后无晒影。最爱肯定便是烧菠萝,如图示,根本一啲烧烤也没有。放白砂糖到菠萝面。再揾火枪加盐。我等到啲菠萝啡色,睇落去咪似烧烤菠萝啰。冇糖尿食多几次包你糖尿。打边炉果啲牛肉猪肉血色无血色唔知放左几耐?今天的经历简直是中秋一大遗憾事件。所以绝无下次最后总结。食材选择少。不新鲜。真砂糖假烧烤波罗。那款一口牛肥膏多。一入口咬两下即吐。我真系估唔倒咁样嘅食店都仍然有顾客。。绝对有辱香港美食天堂之名。而且,客可以纲上买张199蚊餐饮券。内文没有写今天17号不能够用只系话18号不可用。我买左,最后发现即系话比人呃咗因今晚可用。。奸商奸人永远最最无敌。。各位食客请注意注意。。埋单每人300几400,佢就真系赚到发。

打边炉果啲牛肉猪肉血色无血色唔知放左几耐?
今天的经历简直是中秋一大遗憾事件。所以绝无下次

各位食客请注意注意。。

埋单每人300几400,佢就真系赚到发。