2023-02-20
平日入到去坐低想揾个伙记开茶开卡畀你都难。到新年𠮶几日就个个都轮流行埋嚟同你讲晒挥春𠮶啲字。然后过咗新年再去又系想揾个伙记冲茶都冇!基本上我除咗新年平时去次次都系自己去茶水房度冲茶,呢啲服务都唔知点讲好。。。。。。到最近一次 当然系自己去冲茶啦,我哋两个人叫咗五个点心嚟咗三个然后一路冇点心到,等咗好耐因为我要赶住返学,所以就追问啲伙记,阿姐睇完就走咗去我唔知佢有冇去追单,跟住又等咗十几分钟都仍然系未有点心到,由于我要赶住返学所以就去咗埋单,喺埋单时话俾收银姐姐知两个点心等咗好耐都未到咁收银就揾部长去改单,但系个部长连一句「对唔住」「唔好意思」「sorry」都冇提冇讲过!呢啲咁一流服务嘅酒楼我觉得真系唔系我哋呢啲平民去饮茶去食嘢嘅地方!!!可能会有人问我点解咁差都去咗咁多次,冇计屋企要将就老人家,老人家行动不便只可以去最近嘅酒楼,已经尽量避免,但系间唔中一次系少不免,但一定会谂方法以后都唔再去呢一间酒楼度饮茶,呢间酒楼叫~百汇轩~喺沙角商场!
到新年𠮶几日就个个都轮流行埋嚟同你讲晒挥春𠮶啲字。
然后过咗新年再去又系想揾个伙记冲茶都冇!