2008-12-10 22 浏览
大半年前左右嚟过,食套餐水准都算几好,今次专诚试一下d河鲜。人少关系,只系叫咗六样嘢:鱼皮:餐前小食,鱼皮已经渌熟,做法同以前粥铺嘅鲩鱼皮差不多,雪涷嚟食,口感爽脆而鱼皮都几鲜甜,值得试米汤青岛贝浸豆苗:米汤应该系上汤,水准一般,清清地ok啦马面骨鱼:9蚊一两,简直有惊喜,一入口已经呆咗一呆,跟住就话:条鱼好正!够甜够滑有鱼味,好食过海鱼炆花锦蟮:要20蚊一两,水准唔差但唔算好好,个蟮嘅皮唔够厚,食唔到蟮个种丰腴,少少失望豉油王煎金沙虾:淡水虾都要9蚊两,但物有所值,一斤有8只左右,打开虾头d膏流哂出嚟,虾肉但有少少削,但算甜,好食蒸走地鸡:类似污糟鸡,因为自己特别钟意食鸡,所以觉得好正,大部份骨都起咗出嚟,啖啖肉呢到地方企理,招呼几周到,而且自已带酒唔收开瓶费,食品价钱算物有所值,值得再嚟。

米汤青岛贝浸豆苗:米汤应该系上汤,水准一般,清清地ok啦