2023-12-06
🫶🏻每次宵夜想食串烧,都一定会谂起旺角呢间串烧店,海鲜、各式肉串、蔬菜应有尽有,仲要烤得香口美味,今次口痕带同男朋友去食返个串烧做晚餐 😋🔹 安格斯牛肋串(必食‼️)牛肉控必食‼️ 肉质软熟,牛味极浓既串烧,试左一串唔够喉再点多左几串! 😛😛🔸日本和牛串肉质较软,油脂丰富既和牛串烧,肉味颇浓,同牛肋串有不同既感觉 ☺️🔹鸡中翼皮脆肉嫩,一咬就爆汁既香烤鸡翼,So nice~!🔸鸡肾串🔹盐烧白鳝(必食‼️)高质大推 ✨✨白鳝无骨,皮焦脆而肉质厚实有弹性,鱼鲜味出众,食完回味不尽 💜🔸低温去骨烧乳鸽皮薄焦香而无骨,肉质嫩滑软熟,男友食完不断赞既乳鸽,最后比哂佢食 😆🔹猪颈肉串烧肉必食串烧之一,肉质饱满,烧后脂香味浓,配搭特制辣酱一绝‼️🔸蒜蓉烧圣子皇(必食‼️)新鲜弹牙既圣子,本身味道已系爽甜有余,配搭蒜蓉去烧,蒜香满满,滋味十足 🥰🥰🔹牛丸浑圆弹牙既牛丸,牛味足而好食 😋🔸菠萝烤菠萝酸甜好味,咬落爆汁鲜甜‼️🔹翠玉瓜🔸大京葱爽脆易嚼既京葱,葱香辛味足 🔹蒜芯爽脆清甜既蒜芯,烤后多左份炭香味,几有趣~🔸娃娃菜🔹虎皮尖椒真心辣既尖椒,愈食愈刺激,最后要叫返樽绿茶解辣~ 🍵叫左咁多样野,连埋野饮都系 $60
🔹 安格斯牛肋串(必食‼️)
🔸日本和牛串
🔹鸡中翼
皮脆肉嫩,一咬就爆汁既香烤鸡翼,So nice~!
🔸鸡肾串
🔹盐烧白鳝(必食‼️)
高质大推 ✨✨
🔸低温去骨烧乳鸽
🔹猪颈肉串
🔹牛丸
浑圆弹牙既牛丸,牛味足而好食 😋
🔸菠萝
烤菠萝酸甜好味,咬落爆汁鲜甜‼️
🔹翠玉瓜
🔸大京葱
爽脆易嚼既京葱,葱香辛味足
🔹蒜芯
爽脆清甜既蒜芯,烤后多左份炭香味,几有趣~
🔸娃娃菜
🔹虎皮尖椒
真心辣既尖椒,愈食愈刺激,最后要叫返樽绿茶解辣~ 🍵
叫左咁多样野,连埋野饮都系 $600,真正既高性价比、抵食之选,难怪咁多人黎食 💪💪
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
好烧式串烧专门店 (砵兰街) (旺角)
📍旺角砵兰街110号地舖
💸 $ 600 / 2 人