2012-10-24 49 浏览
揼完骨同朋友宵夜, 今次系第一次黎, 宵夜唔驶等位, 仲要差唔多全部8折, 除左海鲜之外!!!!一坐低, 二话不说order一堆牛先厚切牛肋骨 -- 呢个入口好有质感, 因为够厚, 而且雪花分报多, 令肉质嫩滑, 所以完全唔鞋口, 呢个我地有再encore烧汁牛肋骨 -- 呢个比较薄身, 颜色较鲜红, 而且较多肉汁牛肉粒 -- 唔错, 切到一粒粒又好厚身, 食落唔同感觉,不过呢个就无咁嫩口牛排 -- 好长要自己剪, 好多黑椒粒包住, 肉质几鞋口, 入口好实, 要咬好耐, 唔太喜欢薄切牛舌 -- 正, 好爽口, 原本想叫多碟, 因为太饱先放弃香草鸡 -- 好食, 腌料好香好夹, 鸡肉又够滑 牛油螺肉 -- 淡而无味, 又唔鲜甜肚鸡泡鱼肝 -- 我就一般, 味道太甜, 但朋友喜欢豆腐龙虾沙律 -- 酱汁好食, 豆腐好滑, 冻冻地好醒胃杂菜豆腐汤乌冬 -- 味道无乜特别, 系汤底有少少豆腐既味道佢既牛肉确系好食, 其他既食物都有水准, 不过价钱就真系贵左少少, 宵夜都食左$280, 如果正常时分就偏贵喇!!!!!!!!!!!!!!!!另外服务ok啦, 如果加茶唔驶次次叫既话
除左海鲜之外!!!!

一坐低, 二话不说order一堆牛先

所以完全唔鞋口, 呢个我地有再encore

香草鸡 -- 好食, 腌料好香好夹, 鸡肉又够滑
牛油螺肉 -- 淡而无味, 又唔鲜甜
肚鸡泡鱼肝 -- 我就一般, 味道太甜, 但朋友喜欢
豆腐龙虾沙律 -- 酱汁好食, 豆腐好滑, 冻冻地好醒胃

另外服务ok啦, 如果加茶唔驶次次叫既话

2012-10-14
  • 厚切牛肋骨