餐厅: 紅煮意
资讯:

2019-12-16 359 浏览
话说今日系同女朋友拍拖周年日黎咁上次黎油麻地睇戏都谂住食呢间但冇book位 所以冇位 冇得食咁今次我系订咗座先黎嘅但系间嘢好似包场咁已经冇客啦成个场都冇人呀我地任坐呀见餐牌都几多嘢拣但我地其实都拣好锯扒架喇头盘沙律冇冲干净食到最后先发现碗低有啲唔希望食嘢见到嘅嘢 唔黑色嘅不过唔知打呢句嘢出黎openrice会唔会唔批我呢篇食评但我系有拍片影底嘅佢有话换过碗沙律 但我话唔驶喇 都系同一批沙律菜黎嘅啫餐汤蒜蓉包我几钟意食蒜蓉包叫咗两碟一碟系肉眼黎 另一碟都唔记得系咪都系肉眼扒啦讲真嘅 有啲比沙律影响到食欲嘅但我食呢块扒都觉得ok嘅其实都整得唔错肉质松 易咬 肉汁唔多但味道觉得都唔错嘅最后我都系觉得沙律个到系一件不可接受嘅嘢啲扒我觉得唔错 价钱都合理
话说今日系同女朋友拍拖周年日黎
咁上次黎油麻地睇戏都谂住食呢间