2021-07-25
《烟三文鱼牛油果番茄他他·原味贝果》($78)主打Bagel既cafe,一定要试试佢地既Bagel😋食落冇令我失望,Bagel十分Chewy,烟烟韧韧,切个时都唔系咁易切开🤣 入面涂左薄薄一层Cream Cheese,配上烟三文鱼更滋味,番茄他他更添Fresh既感觉,系略嫌牛油果份量较少。所有Bagel都可选配沙律或薯格,但薯格当日冇哂,唯有拣左薯条,薯条加入左调味粉,好惹味,系稔左少少。《安格斯牛肉芫荽卷心粉》($98)一睇卖相就知芫荽几足料🤣本身我并唔中意食芫荽,但个sauce 加入左忌廉、芝士,好好味,意外地惊喜!安格斯牛肉非常嫩滑👍🏻 卷心粉有啲似通粉,但佢更有咬口,推介!芫荽控必试!《焦糖牛角窝夫·雪糕》($68)系最近大热既Croffle呀😍 表面加左Caramel,所以好脆同偏硬,会难切左少少,食落好香口,同其他Croffle有少少唔同,唔太酥软,会系偏Waffle 感觉 多啲。Croffle 配上Vanilla Ice Cream 都系冇得输😍
《烟三文鱼牛油果番茄他他·原味贝果》($78)
《安格斯牛肉芫荽卷心粉》($98)
《焦糖牛角窝夫·雪糕》($68)