2022-11-23 714 浏览
冲绳渔民食堂地址: 油麻地新填地街143-151号俊逸豪园地舖#yauyau_油麻地🍖🍲炸猪扒乌冬 $60呢度嘅汤底相当浓厚,饮到好香鱼味,但系饮完呢又唔觉得好口渴㖞,乌冬煮得相当出色,唔会煮得太耐,可以保持到𠮶种烟靭口感。乌冬面仲有啲木耳啊同紫菜好适合捞埋乌冬嚟食。炸猪扒炸粉好薄,中间嘅肉都唔会靭,呢个价位食嘅晚餐相当之高性价比。🍖🍖和风姜烧薄豚肉乌冬 $60猪肉切得比较薄,烧到好香姜汁味但系又唔会盖过猪肉本身嘅味道,做到相辅相成嘅效果但系个份量就得比较少啦。套餐包埋嘢饮,加菜蜜都唔使加钱添,好抵呀。呢度好近庙街玉子烧,大家食完唔够饱可以去食埋。味道: 4/5服务: 4/5环境: 3.5/5番兜: 3.5/5#油麻地美食 #美食 #好吃 #instafood #foodstagram #foodphotography #yummy #foodiehk #hkfoodie #foodie #igfood #hongkong #hkfood #日本菜 #油麻地日本菜 #乌冬 #冲绳渔民食堂
冲绳渔民食堂
地址: 油麻地新填地街143-151号俊逸豪园地舖

#yauyau_油麻地

🍖🍲炸猪扒乌冬 $60

🍖🍖和风姜烧薄豚肉乌冬 $60

套餐包埋嘢饮,加菜蜜都唔使加钱添,好抵呀。

呢度好近庙街玉子烧,大家食完唔够饱可以去食埋。

味道: 4/5
服务: 4/5