2022-06-20
有时食饭,都系以地点为主!💨系附近拣D岩自己食的餐厅!🎈呢晚刚好在油麻地,之后朋友讲过Plato Cafe and bistro好方便又抵食!🛎今晚就决定试下!🔑-Plato Cafe and bistro 📍真系好方便,好容易揾到!好岩一班朋友聚会!🍴食物方面以西餐为主,可以单点同SET DINNER!🍽一向钟意食牛的老公点了 SET DINNER!📋美国安格斯西冷牛扒🥩仲有餐汤同餐包! 蒜茸多士的餐包好好食!🍞西冷牛扒点了5成熟! 好大份呀!😍肉汁满满! 肉感好厚实!😙而且仲有薯菜! 以呢个价钱泥讲几抵食!钟意食牛的朋友唔好错过呀!📌-我自己则点了全日早餐!🥗🥕🍳入面有兵加肠,煎蛋,烟肉,茄汁焗豆,薯饼,蕃茄,沙律,牛角酥!🥐🥓🍅超满的一个全日早餐!最钟意有兵加肠,好好食又厚实!🍞🍑而且全日早餐绝对系comfy food 之选!😍每样食物可以试少少!岩晒如果唔想食意粉既时间叫呢!💖-小食方面,我们点了黑松露芝士薯条!🍟又一被份量惊喜到! 好大份!🤪有松露酱同茄汁! 而且薯条上面有芝士!🧀绝对系邪恶之选!而且好大份呀! 我估3-4人share 都好够!🔖好岩同朋友一齐share! 🧡
系附近拣D岩自己食的餐厅!🎈
今晚就决定试下!🔑
好岩一班朋友聚会!🍴
食物方面以西餐为主,可以单点同SET DINNER!🍽
一向钟意食牛的老公点了 SET DINNER!📋
美国安格斯西冷牛扒🥩
仲有餐汤同餐包! 蒜茸多士的餐包好好食!🍞
西冷牛扒点了5成熟! 好大份呀!😍
肉汁满满! 肉感好厚实!😙
而且仲有薯菜! 以呢个价钱泥讲几抵食!
钟意食牛的朋友唔好错过呀!📌
我自己则点了全日早餐!🥗🥕🍳
超满的一个全日早餐!
最钟意有兵加肠,好好食又厚实!🍞🍑
而且全日早餐绝对系comfy food 之选!😍
每样食物可以试少少!
岩晒如果唔想食意粉既时间叫呢!💖
小食方面,我们点了黑松露芝士薯条!🍟
又一被份量惊喜到! 好大份!🤪
有松露酱同茄汁! 而且薯条上面有芝士!🧀
绝对系邪恶之选!
而且好大份呀! 我估3-4人share 都好够!🔖
好岩同朋友一齐share! 🧡
轻松美味的晚上!🌄
呢间地点方面,岩晒同朋友食饭之选!
而且好阔落,可以慢慢倾偈呢!🥰