2020-07-15
//< Liberty coffee & wine >旺角油麻地有好多cafe或者小餐厅~ 小编好想续一食晒佢地🤣今次就黎到呢间位于油麻地有两层既餐厅🍴————————————————- 海鲜西班牙饭 $138 -呢个饭都几足料,有青口啊、鱼🐟、虾🦐、鱿鱼🦑等~饭有咬口但系绝对唔硬,整体唔错几好食🤪————————————————- 白汁芝士焗三文鱼千层面 $88 -小编系之前喺网上面见到觉得好吸引你食~但系食落去就冇咁惊喜🙈最主要嘅原因系个白汁好稠,有少少似平时饮白汤𠮶啲面捞~但系味道都OK的~☺️里面有三文鱼碎面头亦舖上芝士🤤————————————————- 黑松露酱炸薯条 $68 -薯条系粗薯条,炸得香脆可口!🍟配既酱其实系蛋黄酱加咗少少黑松露~个人认为蛋黄酱略咸咗少少,但系友人都觉得无问题~😆如果黑松露味再出啲,肯定会更好食!————————————————- Iced Dirty $39 -呢杯dirty正正常常,如果渐层效果再出d会更靓嘻嘻😁————————————————- Eye Protector $58 -呢杯系冷压果汁嚟嘅!小编觉得几好饮,提子嘅味
< Liberty coffee & wine >
- 海鲜西班牙饭 $138 -
- 白汁芝士焗三文鱼千层面 $88 -
- 黑松露酱炸薯条 $68 -
- Iced Dirty $39 -
呢杯dirty正正常常,如果渐层效果再出d会更靓嘻嘻😁
- Eye Protector $58 -
呢杯系冷压果汁嚟嘅!小编觉得几好饮,提子嘅味道系最出🍇充满着水果甜,正😆
- 荔枝玫瑰乌龙 $39 -
呢杯茶系唔甜嘅唔系台式饮品果浆加茶!简单啲来讲即系啲茶包嘅花茶🌸小编同友人都饮唔到荔枝味🤨饮落去几养身健康,唔钟意饮甜既饮呢个就啱晒~
————————————————
呢间餐厅一共有两层,最适合同朋友一齐倾偈食嘢~小编当日去每枱都倾得好尽兴🥰呢度野食饮品都唔差,当日小编都要等一阵先有位啊~
评分:7/10
地址:油麻地窝打老道33号翠园大厦地舖
营业时间:10:30-23:00
#libertycoffeewine #coffee #旺角#旺角黄店 #黄店 #旺角西餐 #油麻地#油麻地黄店 #黄色经济圈 #香港黄店 #黄店地图 #黄店推介 #香港美食 #香港必食 #美食博客 #hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #hkfoodblogger #hkfoodshare #hkfoodlover #hkfoodporn #hkfoodgram #🐷🐤油麻地 #🐷🐤旺角 #🐷🐤西餐 #🐷🐤甜品