2020-08-28
冇得去日本,但又心挂挂想食沾面可以点, 咁为食的我紧系有方法嘅就系上网 search 😆,比我见到好多人介绍虎洞🙂咁就来买外卖回家同仔仔食啦!呢到又唔错㖞外卖可以叫 网上外卖平台, 咁下次我唔洗亲自来买了。回到家肚饿的仔仔好积极帮忙打开哂d 食物,佢好好奇点解d 拉面冇汤 😝我话红色和黑色果两碗系沾汁, 今晚我地食沾汁面呀!佢都系 O 咀望住我, 咁我紧系出手教成点食啦!食左第一口后佢已经没有问题再我问😏,因为已经密密沾面来食了。🤭🤭🤭🤭✡炸鸡 ~ 炸鸡点他们的沙律酱几好食,因为佢地沙律酱系加左小小芥辣落去,所以炸鸡点一点就已经好夹,而且鸡肉入面够滑。✡和风苹果沙律 ~ 够新鲜爽脆有沙律菜,苹果和火腿条。✡叉烧沾汁面 (黑虎)~ 黑蒜味几浓, 有两片叉烧, 呢到拉面超挂汁,所以仔仔自己不断食。✡叉烧沾汁面(赤虎)~红红地小辣汁底入面都有小小肉碎,用拉面沾来食够哂惹味。
✡和风苹果沙律 ~ 够新鲜爽脆有沙律菜,苹果和火腿条。