2022-11-10 474 浏览
🇭🇰富士山55 (拉面沾面专门店)·呢间我之前同同事食过㗎喇 我上次好有冒险精神咁嗌咗𠮶咖喱猪扒沾面唔系特别夹 所以之后都无食过🫢😂今次经过突然见到佢有半价优惠就决定即刻入去食 佢半价咗之后真系超级抵食 不过如果原价嘅话我会建议大家食沾面多啲😈🤣·白汤豚骨鱼介拉面 l 豚骨鱼介沾面$45(原价$89)两款嘅话我自己钟意食佢个沾面多啲 因为佢个沾面汤底鱼介味出啲 食落比较有层次🐟而且佢即沾面面质比拉面弹牙 不过我自己就觉得佢个汤底就算用蜡烛仔一路热住都有少少唔够热🫢😂😂反而佢个拉面汤底就真系滚热热啦 不过佢拉面个汤底系偏豚骨嘅 所以食落感觉单调同埋腻啲啲 而且我自己觉得佢拉面系煮得偏淋既 所以大家可能拉面软硬度可以拣硬身🍜之后配料方面佢呢度个叉烧出奇地做得超级出色 系肥瘦好均秤 肉质好好🐷·#rbyeat#rby日本菜#rby尖沙咀·📍尖沙咀么地道75号南洋中心地下7-8号
🇭🇰富士山55 (拉面沾面专门店)
白汤豚骨鱼介拉面
白汤豚骨鱼介拉面
l 豚骨鱼介沾面$45(原价$89)
豚骨鱼介沾面

#rbyeat