2022-07-21
必试item超人气美食流心🦞龙虾汤牛角包🥐🙅🏻♀️唔好,睇佢外表好似普普通通酥皮牛角包 ~ 🥐牛角包质素好好,层层松脆,入面充满内涵,🔪一切落去牛角包, 入面承载著佳满满嘅🦞龙虾汤,🦞龙虾汤味道亦浓郁💖👀流心布拉塔芝士沙律🥗外皮芝士柔软香醇,包著香滑的cream, 上面有薄薄一片萝卜仔配有泰式刺身酱汁再加埋🍅蕃茄仔,系夏天一流嘅开胃菜🔥烧美国生蚝🦪,虽然细细只,但肉质鲜甜, 加啲青柠汁提鲜主打法式慢煮,多款菜式加入泰式元素,油封鸭🦆作为法国名菜, 梗系要试法式封油鸭腿🍗配荔枝红咖哩油封鸭♨️煮得唔错,啲肉一啲都唔鞋, 配菜除咗有好适合夏天食嘅荔枝仲有薯仔🥔同茄子🍆法式羊架配迷迭香🍴烧羊架配烤蔬菜, 最特别嘅唔系配薯条系配蕃薯条, 松脆之外多份番薯嘅甜味,烧羊架一D都唔膻又不失羊肉味,7成熟肉质仲好鲜嫩,配埋个迷迭香烧汁感觉唔会干,好夹。再饮返杯冰苹果姜汁, 解渴一流👍🏻
🙅🏻♀️唔好,睇佢外表好似普普通通酥皮牛角包 ~
流心布拉塔芝士沙律🥗
🔥烧美国生蚝🦪,虽然细细只,但肉质鲜甜, 加啲青柠汁提鲜
主打法式慢煮,多款菜式加入泰式元素,
油封鸭🦆作为法国名菜, 梗系要试
法式封油鸭腿🍗配荔枝红咖哩
法式羊架配迷迭香🍴
再饮返杯冰苹果姜汁, 解渴一流👍🏻