2017-10-26
呢间小店系朋友介绍 ,睇得出老板对食材都有一份执著同热诚,所以献出我第一次食评,希望俾老板一个鼓励。因为当日系同老公5 周年纪念,当然要食豪d!☺️ 首先我地择左一个刺身盛合🤤入面大概有法国蓝龙虾刺身、日本鲜拖罗、北海道帆立贝、日本剑鱼背、日本油甘鱼、日本希灵鱼籽、日本八爪鱼发现左刺身味道同一般日本餐厅好唔同,好有鲜味。老板后黎走过黎介绍反原来龙虾系自家养,而其他刺身都系用左空运ga 食材。之后就叫左个冲绳海萄葡沙律味道都几清新,海萄葡比我系冲绳食ga 味道配合得更好。另外老公好欣赏盐烧法国海炉鱼我个人平时唔太食鱼,不过呢条鱼配合埋个酱都几好食,我唔觉唔觉都食左半条。最后叫左个蓝龙虾野菜稻庭乌冬一晚食到2 次龙虾感觉好爽真系饱到捧住个肚走。见到隔离枱食芝士年糕,好似好好味咁不过由于太饱关系就无试啦。所以我地决定再接再厉,约定老板下个月再过黎试其他出品
因为当日系同老公5 周年纪念,当然要食豪d!☺️
所以我地决定再接再厉,约定老板下个月再过黎试其他出品