2024-05-23
🇫🇷法式半自助高质晚宴👨🏻🍳-呢排又要揾地方同朋友做牛一😛 所以㨂咗呢间口碑有保证嘅法式餐厅 除咗主菜好味之外 仲有好高质嘅半自助餐沙律海鲜bar❤️ 啱晒我啲嘴刁嘅朋友仔😂-🇫🇷法式半自助晚餐 $318起沙律有好多款 除咗有自选沙律菜配自选酱料之外 仲有餐厅特制嘅十几款特色沙律 由西式到泰式都有 就哂fresh呀😛 餐汤都好高质 当晚有甜甜地嘅洋葱汤同好浓郁嘅龙虾汤😋-🦞冷盘及海鲜另外冷盘都十分精彩❤️ 转角位放咗好肥美嘅烟三文鱼 cold cut同两款芝士🧀 回本位仲有三款海鲜 有翡翠螺 青口 同白虾 每款都好新鲜 食落爽口弹牙🫶🏻-🐷慢煮猪腩肉配黑松露薯蓉猪腩肉用咗由肥瘦肉夹住嘅部位 所以口感好丰富 食落油脂感好香 加上外皮有特别预备 所以食落好脆❤️ 薯蓉滑身但仲保留少少颗粒感 系我地都喜欢嘅流派 而且黑松露落得都几重手 好香喷喷😛-🍝黑松露手工意粉另外嘅主食我地㨂咗呢个手工意粉 佢系粗条面路线 边边位有少少波纹 超级挂汁🫶🏻 食落保留少少实心 绝对系高质之作😋 另外黑松露都放好大方 啖啖都食到佢嘅香味🫰🏻-📍Parallel (观塘)观塘观塘道414号1亚太中心3楼302号舖
🇫🇷法式半自助晚餐 $318起
🦞冷盘及海鲜
🐷慢煮猪腩肉配黑松露薯蓉
🍝黑松露手工意粉
📍Parallel (观塘)
观塘观塘道414号1亚太中心3楼302号舖