2025-01-18
今日同妈妈一齐去了一间充满少女心情怀的靓靓餐厅, 佢装修好靓, 用咗好多花花做背景, 同用上法式花线整墙嘅饰面。嗌咗两个Set Lunch:是日餐汤 $18满满的蘑菇味, 而且佢上面嘅图案亦都好美!🐑烟三文鱼龙虾汁菠菜手工幼面 $108龙虾汁味道浓, 手工幼面弹牙, 仲有唔少烟三文鱼, 加上有益嘅菠菜, 同埋可食用花, 望落去颜色好缤纷, 味道亦好好味!🐑烤美国猪肉眼扒 $118佢个肉眼扒好厚肉!同埋整得好淋身好容易切开!配上佢𠮶个忌廉汁, 同埋配衬𠮶啲煎薯仔, 好夹好好味😁🐑开心果梳乎厘 $108系双层梳乎厘, 整得好松软, 再配上浓浓嘅开心果酱, 同埋有啲甜甜脆脆嘅蛋白, 仲有新鲜士多啤梨嘅点缀, 成个甜品都好出色!🐑 Avocado Smoothie $58好钟意佢上面旧cream, 令成杯野饮好华丽!牛油果味浓😁 感觉似食雪糕, 但又唔会太腻!🐑 Passionfruit. Mint Soda $52呢一杯热情果就酸酸甜甜, 感觉个好冰凉!
嗌咗两个Set Lunch:
是日餐汤 $18
满满的蘑菇味, 而且佢上面嘅图案亦都好
美!
🐑烟三文鱼龙虾汁菠菜手工幼面 $108
🐑烤美国猪肉眼扒 $118
🐑开心果梳乎厘 $108
🐑 Avocado Smoothie $58
好钟意佢上面旧cream, 令成杯野饮好华丽!
牛油果味浓😁 感觉似食雪糕, 但又唔会太腻!
🐑 Passionfruit. Mint Soda $52
呢一杯热情果就酸酸甜甜, 感觉个好冰凉!