2016-06-25
想买几打饼送人,又想有啲新意,兼食得又睇得,左度右度决定系Urban bake and Take买!总共有2款礼盒~(每盒12件)一个系puff, 一个系牛角酥个盒有型有格,更右令人好奇打开嘅样「迷你泡芙盒」(一打)$98除开大约$8 一件本身店铺有5只味嘅泡芙,而泡芙盒则可选其中3款。我拣左云呢拿味,朱古力味,同咖啡味成盒打开真系好靓呢个系冻食嘅,个个朋友都话好食!入面啲cream又唔会太甜~迷你牛角酥盒(一打)$108 (以上图片有2件牛角酥已经偷吃了)计番每件大约$9,比泡芙盒贵少许。牛角酥有4款,款式set好左唔洗拣呢个都大获好评又脆又香口!呢2款礼物盒真系好适合派俾朋友食!又靓又好食,款式多可以俾人按口味选择,赢取唔少掌声而且价钱唔贵,只要早一日打电话去订就ok!
总共有2款礼盒~(每盒12件)
一个系puff, 一个系牛角酥 个盒有型有格,更右令人好奇打开嘅样 「迷你泡芙盒」(一打)$98
我拣左云呢拿味,朱古力味,同咖啡味成盒打开真系好靓呢个系冻食嘅,个个朋友都话好食!入面啲cream又唔会太甜~ 迷你牛角酥盒(一打)$108 (以上图片有2件牛角酥已经偷吃了)
计番每件大约$9,比泡芙盒贵少许。牛角酥有4款,款式set好左唔洗拣呢个都大获好评又脆又香口! 呢2款礼物盒真系好适合派俾朋友食!又靓又好食,款式多可以俾人按口味选择,赢取唔少掌声
而且价钱唔贵,只要早一日打电话去订就ok!