2023-09-14 51 浏览
红磡黄埔隐蔽韩国菜小店🇰🇷‼️极邪恶超佛心芝士拉丝🥺🤍✨.黄埔好多嘢好食🥹不过韩国菜我真系好少呢头揾到🥺呢间见新开而且韩式前菜任添梗系要食😽🤭一入到去其实铺面都颇细😛唔怪之得一堆外卖系张枱😹😹咁夜晚两个人叫咗两个主菜两个小食同饮品食到饱到上心口🤤😛小食系>>>主菜😛‼️.1️⃣牛油果辣酱都市拌蒟蒻面(💰$98)🤍如果怕肥同想健康啲呢个超啱‼️除咗牛油果同辣酱,佢仲有雪梨条、红萝卜条、青瓜同水煮蛋🤤记住要捞如果好似我咁头几啖辣到留口水😿不过食翻侧边嘅配菜超解辣🫶🏻✨不过我唔钟意牛油果加辣🥹可能我惯咗捞包食😹😹2️⃣炙烧鸡肉饭(💰$98)🤍啲鸡肉多到呢🥰我欣赏啊最钟意蛋白质🤭水准中上啦唔太油而且有阵炙烧香超钟意🫶🏻🤩下次可能经过会想食下汤饭🥹系我嘅失误居然唔记得叫个韩式汤试下🥹🥹3️⃣泡菜煎饼 (💰$48)🤍呢个呢系我朋友话成张枱最钟意😹😹整体嚟讲就系口感层次够丰富😛入面好足料仲有红椒同洋葱😽煎得超香脆🥹🫶🏻不过最紧要系隔离个酱油画龙点睛🥹不过讲真我自己就还好😛4️⃣瀑布芝士粟米 (💰$48)🤍呢个先系我最钟意🥹🤍‼️咁多芝士又有拉丝🥹咸咸甜甜仲有奶香点会输🤭🤭5️⃣饮品 - 梳打水 、柠檬伯
红磡黄埔隐蔽韩国菜小店🇰🇷‼️
极邪恶超佛心芝士拉丝🥺🤍✨
1️⃣牛油果辣酱都市拌蒟蒻面(💰$98)

2️⃣炙烧鸡肉饭(💰$98)

3️⃣泡菜煎饼 (💰$48)

4️⃣瀑布芝士粟米 (💰$48)

5️⃣饮品 - 梳打水 、柠檬伯爵茶(💰$16、38)
🤍建议本身饮半糖叫少甜!虽然几钟意个配搭但有啲甜饮完口渴咗🥹😿
📍都市乐 (红磡)
红磡德民街29号地下H2号舖
🤍[8/10]
#蛋美在红磡 #香港美食 #红磡美食 #hkfoodie
#黄埔美食 #韩国菜 #hkeat #hkig #小食 #hongkongfood #梳打 #黄埔 #红磡 #煎饼 #852food #yellowfood #泡菜 #hkfoodig #美食推介 #美食分享 #蛋美吃韩国菜 #便当 #粟米 #芝士 #拌面 #蒟蒻面