2024-04-03
好想知openrice根据啲咩黎界定食评系有试食优惠..写亲都话试食..真系严多试食活动咩..系有都俾晒啲kol喇,几时轮到我呢啲十年磨一剑嘅普通食客仔成个锅份量好足👍猪腩肉有肥有瘦,唔系得两三块,绝对够饱(对我黎讲),本人唔太食肥肉,呢次咁啱肥瘦平均,搭埋泡菜好够味,成锅汤好有味…除左啲豆腐..可能分开煮挂,豆腐食落好清🫨连泡菜味都冇味道都可以,但卫生就差啲..餐具盒上面有只匙羹有食物残渣,有只不明飞行物体长期系度著短裤去食..坐一阵间只脚开始㾗..唔知系蚊咬定有梳化有蚤冻柠茶少甜真系好唔甜..少冰真系好少冰😂 食完再饮已经唔多冻64蚊正正常常..下午茶冇乜选择自助落餐冇乜服务可言,同场有对顾客唔识用高科技,想叫部长/经理?落单..佢好似唔太情愿,语气少少粗皮,但无伤大雅
成个锅份量好足👍
著短裤去食..坐一阵间只脚开始㾗..唔知系蚊咬定有梳化有蚤