餐厅: 寶島
资讯:

2018-02-08 308 浏览
之前都唔知道这间小店有泡饭食,直至爸爸就话不如去食泡饭,原来就系这间 。之后都有食开这里的鱼腩泡饭,味道食咗几次讲真都保持到水准唔错,但系其实佢咗好多唔同嘅嘢食, 我见到人哋嘅牛肉饭都好大碗,而且价钱都唔贵。其实可以下次再嚟试下食其他嘢 。胜瓜 蕃茄 鱼腩米线 加 冻柠檬茶 $46讲真话十分之好食又未至于,但对一个冇汤水既人黎讲,这里可选不同料面鱼腩而汤底吾似味精汤已十分好,米线淋左才少但十分滑身,鱼腩份量吾算多但十分新鲜。其实小店仲有其他选择,大大碗价钱都吾贵,由中学食到而家,味道咁多年黎都保持到水准。

胜瓜 蕃茄 鱼腩米线 加 冻柠檬茶 $46