2021-06-09 71 浏览
波仔最近有个波仔日韩美食节,崇韩嘅我又点可以错过😂救命,真系一有韩国嘢就忍唔住🥺🔥芝士泡菜鸡粒炒饭❤️‍🔥入面又真系坚有泡菜架㖞🤣小小小小辣~同埋啲芝士做到拉丝效果!加埋鸡粒,都几有韩国风味🤪🔥迷你韩式烤肉芝加哥pizza❤️‍🔥呢个真系同我推爆佢!痴线,真系一秒返韩咁济😳唔使叮太多~出到嚟个底虽然淋咗小小,但真系韩国味道🥺烤肉系甜甜的,底下嘅烧烤酱好惹味,加埋拉丝芝士,买多几个返屋企做宵夜一流🤣有几款味~蓝莓个款都想试!🔥白汁芝士烟肉意粉❤️‍🔥呢款就偏淡身😂我呢啲食开重口味嘅会觉得清咗啲,想落Tabasco🤣🔥椰汁红豆南瓜蓉❤️‍🔥本身自己都中意南瓜,但入口完全食唔到南瓜味😂反而俾椰汁盖过-其实波仔仲有其他日韩直送嘅产品,日本个个roll cake都有😳依家买仲有85折优惠价!好似几抵㖞

🔥芝士泡菜鸡粒炒饭

加埋鸡粒,都几有韩国风味🤪

🔥迷你韩式烤肉芝加哥pizza

🔥白汁芝士烟肉意粉