2020-08-31
自从晚六就无得系外面餐厅堂食 呢轮经过波仔都见到唔少人起里面买嘢返屋企开餐 今晚我都唔例外 入到去发现原来依加波仔既款式都几多元化 除咗西餐意粉中餐蒸饭糖水 原来依加连叮叮菜包 麻辣鸡煲都有 今晚我就带咗份麻辣鸡煲 水煮牛肉同叮叮通菜加埋包马拉盏酱 同白饭做晚餐 当中最推介麻辣鸡煲 鸡煲唔止味道好似出面餐厅食既咁惹味 鸡翼同鸡锤啖啖肉 几正 里面洋葱 一条条 好软淋好香甜 水煮牛肉有啲香辣牛肉片几硬滑 都唔错 叮叮通菜煮好捞埋佢包马拉盏酱 几香口 全部度送饭一流 唔想微波炉都可以隔水蒸加热 简单得嚟有菜有肉 好方便 唔洗咁多功夫就食到餐几好即日起至8月31日波仔全线分店仲有个优惠价依加用$39 就买到 (原价$45) 麻辣鸡煲/水煮牛肉 而买任何一款小菜系列既产品 仲可以用优惠价$6配多个白饭或者加$8仲可以配返个红米饭
今晚我就带咗份麻辣鸡煲 水煮牛肉同叮叮通菜加埋包马拉盏酱 同白饭做晚餐 当中最推介麻辣 鸡煲 鸡煲唔止味道好似出面餐厅食既咁惹味 鸡翼同鸡锤啖啖肉 几正 里面洋葱 一条条 好软淋好香甜