2022-07-01 216 浏览
泰国人气过江龙❤️‍🔥一直都好期待😚第一次食排队接近排咗一个钟,虽然天气好热,但为咗食好西几辛苦都要等落去。差唔多到嘅时候,职员会比Menu你睇定先,入到去嘅时候就可以立即俾钱order,等候时间大概20分钟,入到去嘅时候环境优雅舒适,虽然有点逼,职员服务态度亲切有礼,上餐时都不忘影相打卡📸首先登场嘅系原味蜜糖吐司,丰富香浓嘅蜜糖味震惊我的味蕾,应该系我食过香港最好食嘅吐司,我同我男朋友最钟意就系食呢个🤤其他味道都不及蜜糖好食,跟住就系芒果糯米饭刨冰🍧我本人其实麻麻哋食刨冰,因为有敏感牙齿🦷😂但系呢个刨冰,令我好似食紧真正嘅芒果糯米饭一样,香浓嘅芒果冰味,加上藏喺冰里的糯米饭和酱汁,令我感觉到呢个刨冰充满诚意同埋惊喜😍好挂住泰国🥲总括而言,仲会有下次下次下下次✌🏻
总括而言,仲会有下次下次下下次✌🏻
芒果糯米饭刨冰
原味蜜糖吐司