2019-04-22
今日好难得约到成家人一齐去食一餐饭,不过今日反而唔煮饭,出咗去食泰国嘢!一齐搭车走到嚟屯门呢度,仲要呢间餐厅都唔会太难揾到,出咗火车站行咗一阵就到。好快就位坐,见到本菜单簿就发现呢间餐厅原来都几多嘢食㗎㖞!哇哇哇~~~~好似本嘢越睇越有咁,好多嘢都食咁,之后就拣咗套餐同加咗几样嘢食,个套餐都几丰富㗎㖞!有碗汤、串烧、白饭、咖哩同薄饼、海南鸡、菜,炸鱿鱼须,最后嚟埋个甜品!真系好丰富呀!未嚟到都觉得已经好唔错喇!🤤🤤🤤🤤果然真系好好好多嘢一齐嚟呀!满汉全席咁款啊!!一样一样咁放上枱,好丰富呀呀呀!!🤤🤤🤤好好味咁,我唔客气了,个汤好好味啊!!又辣又浓汤味!!超好味,饮完之后搞到好好胃口去食埋其他嘢,个鸡又大件又好味,好丰厚嘅感觉!!之后个咖哩加薄饼又好好味,咖哩整得好正!!再加埋落啲薄饼度,仲更加出众!鱿鱼须炸得好好味,我竟然可以将差唔多半碟都食哂咁济,最后个甜品系红豆沙,佢唔系普通红豆沙,而系入面有西米露同紫米露混合版嚟!好正啊~~~~!🤤🤤🤤🤤🤤😁
果然真系好好好多嘢一齐嚟呀!满汉全席咁款啊!!一样一样咁放上枱,好丰富呀呀呀!!🤤🤤🤤好好味咁,我唔客气了,个汤好好味啊!!又辣又浓汤味!!超好味,饮完之后搞到好好胃口去食埋其他嘢, 个鸡又大件又好味,好丰厚嘅感觉!! 之后个咖哩加薄饼又好好味,咖哩整得好正!!再加埋落啲薄饼度,仲更加出众! 鱿鱼须炸得好好味,我竟然可以将差唔多半碟都食哂咁济, 最后个 甜品系红豆沙,佢唔系普通红豆沙,而系入面有西米露同紫米露混合版嚟!好正啊~~~~!🤤🤤🤤🤤🤤😁