2022-01-10
最近成日路过门口都见有人门口排队,挑起左我条瘾,上个礼拜见得闲就同女朋友2个人一齐去试下佢咩料火山排骨(细)$138一碟6旧大大件既排骨,上枱比想像中大份,职员会贴心比手套、湿纸巾,同埋装骨既碟,酱汁酸酸地好开胃,肉质够淋骨肉分离,食过仲想再食,不过食物一出餐就已经系暖暖地既温度,唔知系故意散热方便人用手拎定纯粹整定泰式生虾刺身$148同我平时食开既泰国餐厅相比好似冇咁鲜甜,但又唔系差既,想食个阵都食得过精选拼盘$188除左鸡既串烧样样都好食,但可惜咁既价钱都唔系即炸,如果即炸应该更加正鸡既串烧就普通得制,放题水准冰川咖啡$50里面既巧克力味好似脆皮巧克力雪条既味,刚好我好钟意食,所以好合我胃口椰林飘香$44本身我女朋友点餐既时候以为系椰汁沙冰,到咗既时候饮落有酸味吓咗一跳,我拎嚟饮先发现里面有菠萝味,味道都ok唔错冬荫公汤72正正常常
火山排骨(细)$138
泰式生虾刺身$148
精选拼盘$188
鸡既串烧就普通得制,放题水准
冰川咖啡$50
椰林飘香$44