2022-05-28
之前睇youtube 介绍见好似都唔错 就黎试下✨船皇船面(配河粉小辣) $58好多材料 猪润肥牛有啲老 比较鞋 牛丸鸡丝同腩肉普普通通 牛腩几好食 河粉痴埋晒一旧旧 又索唔到汁 所以冇咁好食🙈🙈✨和牛船面 (配金边粉小辣)$68啲牛系几好食 林得黎鲜甜有肉味 👍👍 金边粉好索味但系林左啲🤔🤔 汤底够浓 小辣唔系好辣 对于我地黎讲冇乜辣味 ✨牛柳粒(一串)$18✨牛舌 (一串)$18✨沙嗲鸡 (一串)$14沙嗲鸡沙嗲味香浓 花生味就冇乜 牛柳粒配泰式酱有啲蒜辣味 牛舌有啲un ✨秘酱通菜 $14个人觉得麻麻地 个酱酸酸甜甜 但同通菜冇特别夹🙈🙈 ✨奶茶奶味同茶味比较平均 饮到泰式茶底嘅香 唔系好甜 几好饮😋总括黎讲味道都系普普通通 冇话太特别 系价钱几平 服务好一般 😑 楼面唔够人 一开始7:00得一个人 做晒楼面所有嘢 明明见到有位但系因为冇人执嘢搞到外面排晒长龙 😑坐低谂好叫咩食又冇人得闲落单 🤦♀️ 筷子又污糟 叫佢换过一只点知都系污糟嘅🤦♀️🤦♀️🤦♀️环境都宽落坐得舒服但我觉得冷气极冻😵😵😵味道❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️服务❤️❤️环境❤️❤️💔💰晚餐人均~$100
✨船皇船面(配河粉小辣) $58
✨和牛船面 (配金边粉小辣)$68