2017-05-15
哈哈,狂chur左几个星期,终于赶完份reportSenior为左慰劳我地班苦瓜干请我地食左餐好呢间泰国野真系唔讲得笑,六点半去到已经满座咁济,位置唔算多,但佢有两个舖位,真系好多人食!好彩我地有book位坐低左当然系乖乖地等大佬发板啲野食咋咋声咁送上黎首先,有泰国必饮冬荫公汤料好足,有。。。海鲜(姐系虾)、菇、一堆配料个汤仲可以自己拣辣度,多奶or 少奶好味指数:之后呢,就有大佬必食生菜包,小小辣多多汁。又真系一定要食嫁㖞,因为真系几好食好味指数: 跟住呢就系呢个咖哩软壳蟹感觉好少蟹?其实好多蟹我地四个人,一人都有两只 4 x 2 = ........🤔啲蟹要衬快食,因为佢炸过,唔食就淋嫁喇你唔好以为啲蟹系重点,其实主角系pat咖哩,当咖哩遇上蒜容包就会系你人生食过好好味嘅包!Sorry 无影到个包好味指数: 就咁睇个样可能你唔知佢系咩黎,其实佢系柚子沙津。柚子就成日食,但用柚子做嘅沙津又真系第一次食好味指数: 四个人得四个𩠌?其实唔系,仲有生虾、炸蟹球、、、食得太快影唔切🤦🏿♀️呢间泰国野由泰国人主理,是真的几好吃得闲谂唔到食咩就try try la
Senior为左慰劳我地班苦瓜干请我地食左餐好
坐低左当然系乖乖地等大佬发板
啲野食咋咋声咁送上黎
首先,有泰国必饮冬荫公汤
料好足,有。。。海鲜(姐系虾)、菇、一堆配料
个汤仲可以自己拣辣度,多奶or 少奶
好味指数:
之后呢,就有大佬必食生菜包,小小辣多多汁。
又真系一定要食嫁㖞,因为真系几好食
跟住呢就系呢个咖哩软壳蟹
感觉好少蟹?其实好多蟹
啲蟹要衬快食,因为佢炸过,唔食就淋嫁喇
好味指数:
呢间泰国野由泰国人主理,是真的几好吃
得闲谂唔到食咩就try try la