2022-12-30 1408 浏览
🍛椰香咖喱 𝑴𝒊𝒍𝒅 𝑪𝒖𝒓𝒓𝒚 𝑪𝒉𝒊𝒄𝒌𝒆𝒏 $98𝑮𝒓𝒆𝒆𝒏 𝑪𝒖𝒓𝒓𝒚 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝒆𝒈𝒈𝒑𝒍𝒂𝒏𝒕 𝒂𝒏𝒅 𝒃𝒂𝒎𝒃𝒐𝒐 𝒔𝒉𝒐𝒐𝒕𝒔青咖喱微辣,椰香味突出,仲加左茄子🍆同爽口竹笋,可以配牛鸡或者虾,拣左鸡,鸡肉嫩有咬口,非常送饭👍🏻🥘金牌冬荫功汤 𝑻𝒐𝒎 𝒀𝒖𝒎 𝑩𝒐 𝑻𝒂𝒆𝒌 $82好足料,多海鲜,有虾🦐、鱿鱼🦑、青口、草菇🍄,酸辣开胃,味道同平时既冬阴功唔同,加左泰国香料,辣味有层次👍🏻,入口唔辣,食完觉得有啲辣🌶️,惹味😝🥬𝑽𝒆𝒈 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝑺𝒉𝒓𝒊𝒎𝒑 𝒑𝒂𝒔𝒕𝒆 泰国虾糕炒时菜 $85好够味,唔腻,通菜爽脆,虾酱地道,食完再想食😝🥥𝑪𝒐𝒄𝒐𝒏𝒖𝒕 $62大大个新鲜椰青,个人觉得贵左少少,味道正常,普通椰青,清甜解渴😝✨环境一流好chill,装修摆设充满泰式风情,记得要拣室外座位,可以望到海,好似真系系泰国咁,可以叹靓景仲要野食价钱合理,非常满足,诚意推介👍🏻
椰香咖喱
🍛椰香咖喱 𝑴𝒊𝒍𝒅 𝑪𝒖𝒓𝒓𝒚 𝑪𝒉𝒊𝒄𝒌𝒆𝒏 $98

金牌冬荫功汤
🥘金牌冬荫功汤 𝑻𝒐𝒎 𝒀𝒖𝒎 𝑩𝒐 𝑻𝒂𝒆𝒌 $82
泰国虾糕炒时菜

好够味,唔腻,通菜爽脆,虾酱地道,食完再想食😝
椰青

🥥𝑪𝒐𝒄𝒐𝒏𝒖𝒕 $62