2015-03-25
星期日有野好做就约个fd食个tea先!!!朋友话想食泰菜!!!咁就去食下新野先!!!环境好清休好舒服...令人好有去左泰国度假既感觉!!!咁我地就叫左个2人餐我就拣左杯青柠梳打,嗯...冲满住泰国既味道!!!清新又可口既青柠梳打~正!!!朋友就拣左椰汁冰,浓浓椰汁味唔会太甜,冰凉好喝!!!越式虾米纸卷越式虾米纸卷哩个越式小食清清地香草味都几劲绝无脂肪,虾米配上蔬菜,岩哂减肥中的我了!!!马拉盏炒通菜火侯十足香喷喷,唔会太辣,通菜新鲜爽脆,都几大碟够三四人一齐食TIM呀!!!青咖哩鸡哩个咖喱有少少辣,但有香香滑滑咖喱味可能因为有蒜蓉炒椰菜苗所以中和咗D味啦!!!蒜容包 真材实料,包面真系有几粒蒜容嫁,好好味,外脆内软!!!芒果糯米饭糯米饭好烟韧,好有口感!!!好多甜甜香浓既椰汁同带点微酸又多汁的芒果非常夹再加上烟韧既糯米饭真系不得之了
咁我地就叫左个2人餐 我就拣左杯青柠梳打,嗯...冲满住泰国既味道!!!清新又可口既青柠梳打~正!!!
朋友就拣左椰汁冰,浓浓椰汁味唔会太甜,冰凉好喝!!! 越式虾米纸卷越式虾米纸卷
蒜容包
真材实料,包面真系有几粒蒜容嫁,好好味,外脆内软!!!
糯米饭好烟韧,好有口感!!!