2010-06-19 14 浏览
1行4人, 不过有位朋友stay咗大约半个钟就走咗..... total食咗$540... 以呢间餐厅嘅价, 好似其实唔系真系咁抵, 不过我男朋友, 食亲灰色嘅生虾, 如果唔够新鲜嘅话, 佢就会咀肿..... 佢嚟过呢间两次, 食咗泰式生虾好多好多好多只都无事!!!! 所以我地认为呢间D虾真系好新鲜!! 好味!! 所以以呢个价, 系抵!加上其实我地好夸张.... 叫咗好多味𩠌.... 仲竟然清哂!!!! 泰式生虾 x2 豉椒炒蚬 卤水吊片 沙姜鸡半只 炭烧猪颈肉 羊肉串 x12 白灼唐生菜 卤水猪大肠 大啤sss道道菜都好好味, 我觉得especially沙姜鸡, 好滑!!!我地4个人, 店员本来安排我地坐卡位, 但系d位有d窄, 所以我地要求坐圆枱.. 起初, 店员都不愿意, 但之后都俾咗张起码可以座到8人嘅圆枱我地 好彩咋, 8人枱先啱好够摆我地d𩠌 ^O^同埋落单个姐姐都有d细心, 见我地本来叫咗7样𩠌, 之后叫我地不如再叫多样
所以以呢个价, 系抵!

泰式生虾 x2
豉椒炒蚬