2022-10-04 433 浏览
☽‎⋆.•*¨¨¨¨¨¨¨¨¨基本资料¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽‎➳ Chin Chin Thai Cuisine (康怡广场)𖠚ᐝ 泰式蛋包炒金边粉𖠚ᐝ炸虾饼(6件)𖠚ᐝ泰式串烧(半打)⚑太古康山道1-2号康怡广场北座3楼T1号舖ʀᴇᴠɪsɪᴛ: ♥︎♥︎♥♥♡☽‎⋆.•*¨¨¨¨¨¨¨¨¨食后感¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽泰式蛋包炒金边粉金边粉炒得好入味!酸酸甜甜咁,金边粉比较硬,仲有少少烟韧🤣仲有豆腐干同芽菜做配菜!侧边有花生同辣椒粉,要小心辣椒粉有啲辣🌶上面嘅蛋系网状,影相好靓不过食落蛋味唔重🥲仲有三只炸虾🍤泰式串烧(半打)泰式串烧可以拣牛猪鸡,我就拣咗每一款各两个!三款最钟意猪同鸡,食落肉质比较嫩🤤串烧本身嘅调味都几重,就咁食都食到几香🥰不过食得多有少少太浓味~牛肉串烧有少少韧!佢嘅沙嗲酱好香花生味,好味😋炸虾饼(6件)一共有六只虾饼好食,炸得好脆,外脆内软~配埋泰式辣酱好正!虽然味道好味,但系有少少唔抵食🥺☽‎⋆.•* ¨¨¨¨¨¨¨¨¨睇多啲¨¨¨¨¨¨¨¨¨*•.⋆☽

𖠚ᐝ 泰式蛋包炒金边粉
𖠚ᐝ炸虾饼(6件)
𖠚ᐝ泰式串烧(半打)
⚑太古康山道1-2号康怡广场北座3楼T1号舖

ʀᴇᴠɪsɪᴛ: ♥︎♥︎♥♥♡

泰式蛋包炒金边粉

泰式串烧(半打)

炸虾饼(6件)