2024-08-12
成日想打边炉但夏天咁热真系好难搞🫠 唔怕,原来荃湾愉景新城呢度开左间泰式打边炉,汤底全部泰式风味,酸酸甜甜,咁就夏天打边炉都唔怕啦😀今次我地食嘅系中价嘅B餐,$298一位任食2小时,汤底拣左椰汁鸡汤同泰式清汤,非常推介大家试椰汁鸡汤,汤底奶白色椰奶味好浓郁,就咁饮已经好好饮😋食材方面同一般任食火锅一样,都系QR code落单加上出面有自助吧。但佢特别嘅地方系有好多款泰式小食比你拣,例如青木瓜沙律,酸辣凤爪,泰式串烧,椰汁糕等.. 回本之选一定系串烧,平时叫一份都几十蚊,呢度任食而且quality唔错架😋最后甜串有Melona雪条任食,同埋有几款泰式糕点,我当然唔执输全部都试哂!好彩佢每样细细份,啱哂我地呢啲样样都想食但又唔食得多嘅人😁✌🏻