2009-01-17
系网上找食店,其实对我来说是有D难度,因为我有D朋食饭要有水准,环境唔差,有洒饮,最好系还可以(饭后XXX)快活过神仙.这处见评论好坏参半,但可以快活过神仙,那就同朋友来一试,心谂泰国茶都唔会差得去边.去到原要比二十鸡泊一晚,但这是不好的,因为来得这里食既客人我谂九成都系自已驶车来的,情原你溶在其他收费内,若不是会被人觉得比抢既感觉,先扣一分.环境一流,有泰国风味,有著轻音乐,非常之Relax同Romentic ,情侣必到. 经理同我地讲周未还有Live Band 添,下次都要来试下.到食物『东阴公』,一般水准,可以接受『烧大眼鸡』,烧得刚刚好,好耐未试咁好,但唔排除系好彩,但非常鲜甜『烧老虎虾』,够新鲜,弹牙,又系烧得刚好,我谂唔会两次都咁好彩瓜整体上服务可以接受,佢地D人既介位改善下就可以.而环境实在'正'最后朋友们若不驶车,可以搭西铁去锦上路站再转二十蚊的士就可以到(下次我可能要,因法律收紧了,随时要吹波波
到食物
『东阴公』,一般水准,可以接受