2018-04-12 297 浏览
公司同事讨论紧诺士佛台《泰烧遥》做紧大优惠•收工同老公去试下先•$99狂欢鱼虾蟹•就有大肉蟹/大头虾/海鲈鱼/红鱼•唔同日子唔同优惠•千祈唔好睇错啦•餐厅好多噱头嘢•仲有摇骰仔活动•摇•摇•摇•摇中围骰免找数•哈哈•好好彩•摇中3 个骰子都系四•中咗烧遥海中宝(热盘)•乘机又俾个藉口我地再食一餐$99 粉丝生焗大肉蟹-六款煮法任你拣•华欣特色咖喱煮•古法泰式炒•泰王咖喱煮•盐焗•粉丝生焗•辣椒膏炒•款款煮法都好似好吸引•蟹肉惹味弹牙•粉丝唔会煮到一pat pat •烧大头虾-师傅窝心切开一半上枱•啱晒我ED懒人食哗睇落啲虾膏好多好吸晴•D肉好爽口•食到我哋两个lam lam 👅泰式🐖手-🐖手滑嘟嘟•肥瘦均匀•🐖皮淋身唔会un•贪靓人仕可以食多两件•补充骨胶原•芒果椰汁糯米饭-卖相攞满分有三只颜色嘅心形糯米饭•斑兰味道比较香•芒果酸酸甜甜几开胃•椰汁另外•钟意落几多自己拣•又食又拎嘅一餐😍大满足🤞🏻

$99 粉丝生焗大肉蟹-
蟹肉惹味弹牙•粉丝唔会煮到一pat pat •