2019-03-30 1136 浏览
曾系米芝莲推介餐厅, 个总厨曾经为泰皇服务过呀.除左食物好,正宗地道之外,重点系服务, 独有位瘦黑实男waiter超级好,好过五星级酒店Service。🏅第一宗好:见有人未黎,d𩠌放左好耐,主动话帮我地整热。🏅第二宗好:想叫1杯奶茶但想分开两杯当试饮下,佢俾左1杯无冰奶茶,俾左两只空杯连冰都分开🏅第三宗好:朋友有咗,想将生菜包嘅生菜用热水渌一渌。佢除咗好热心帮助,仲问埋佢个热水壶使唔使加添啲热水。太细心~😍🏅第四宗好: 唔觉意倒泻野整湿地佢好积极咁拖,见你整湿咗条裤仲要比风筒你吹.太好服务了吧🤩好有家既感觉~😭😭感动🏅第五宗好:生日要切蛋糕同影相毫不托手踭唔厌烦,其实我觉得我哋已经好烦~(一入黎刚好朋友坐响门口附近,想静静收埋蛋糕,同佢做咗个手势叫佢收埋,佢好醒目地帮我闪攞咗入厨房,无被发现, 👍🏼😌so smart guy)因为佢我更会番黎帮趁~~~$100-200/head🎖🥇🎖🥇🎖🥇🎖🥇🎖

曾系米芝莲推介餐厅, 个总厨曾经为泰皇服务过呀.

🏅第一宗好:见有人未黎,d𩠌放左好耐,主动话帮我地整热。

因为佢我更会番黎帮趁~~~$100-200/head
🎖🥇🎖🥇🎖🥇🎖🥇🎖